R.J. NAAFS

Tuinontwerp

Wilt u een nieuwe tuin aanleggen? Misschien heeft u al wat leuke ideeën over welke elementen u graag in uw tuin terugziet; een verhoogde border, vijver, bepaalde planting en sierbestrating. Geheel op basis van uw wensen maken wij een tuinontwerp.

TUINONTWERP

Hoe gaan wij te werk?

Tijdens een uitgebreid gesprek inventariseren wij uw wensen en nemen alle details door die van belang zijn om tot een goed en passend tuinontwerp te komen. De laatste tijd hebben wij veel strakke, eigentijdse tuinen uitgevoerd. Heeft u liever een romantische of landelijke tuin? Ook dat is natuurlijk mogelijk! Wij maken een ontwerp waarin al uw ideeën tot leven komen!  Indien gewenst kunnen wij tuinontwerpen in 3D presenteren zodat u een goed inzicht krijgt in uw nieuwe buitenruimte.

TUINONTWERP

Beplanting

Het beplanten van een tuin is niet zo makkelijk als het misschien lijkt. Elke plant heeft andere eigenschappen en je hebt te maken met veel verschillende factoren. Denk aan de soort grond en de hoeveelheid zon die op een bepaalde plek komt.

Naast een tuinontwerp kunnen we ook een beplantingsplan maken. In een beplantingsplan staat precies welke planten waar komen en hoe de inrichting van uw tuin er verder uit komt te zien. Wij kunnen alle soorten en maten beplanting voor u leveren en aanplanten. Op basis van het beplantingsplan wordt de beplanting vervolgens geplant.

Neem contact op

Advies op maat

Bent u enthousiast geworden over het laten plaatsen van een tuinafscheiding in Groningen en omgeving? Dan helpen we u daar bij R.J. Naafs graag mee verder! Ook voor vragen over deze of één van onze andere diensten, kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht. Neem in dat geval gerust contact op met één van onze medewerkers.

Naar contact
Naar contact