R.J. NAAFS

Tuinafscheidingen

Een tuinafscheiding kan van alles zijn, van een mooie haag tot een prachtig siersmeedijzeren hek.

TUINAFSCHEIDINGEN

Wilgentenen

Wilgentenen zijn uitermate geschikt voor een tuinafscheiding. Een tuinafscheiding van wilgentenen oogt natuurlijk en wordt door ons volledig met de hand gevlochten! Daardoor is het mogelijk alle mogelijke vormen te creëren. Een wilgentenen schutting is bovenal milieu vriendelijk. Voor het plaatsen gebruiken wij palen van kastanje hout. Dit is van nature materiaal met een lange levensduur zonder bewerking met chemische impregneer middelen. Bovendien wordt kastanjehout geproduceerd in duurzaam beheerde bossen in Frankrijk.
Behalve voor tuinafscheidingen kan met wilgentenen veel meer gemaakt worden. Denk hierbij aan tuinkasten, een bijzondere houtopslag of misschien heeft u zelf een artistieke ingeving?!

TUINAFSCHEIDINGEN

Voorbeelden

Neem contact op

Advies op maat

Bent u enthousiast geworden over het laten plaatsen van een tuinafscheiding in Groningen en omgeving? Dan helpen we u daar bij R.J. Naafs graag mee verder! Ook voor vragen over deze of één van onze andere diensten, kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht. Neem in dat geval gerust contact op met één van onze medewerkers.

Naar contact
Naar contact