R.J. NAAFS

Tuinafscheiding Delfzijl

Bent u toe aan meer privacy in uw tuin in Delfzijl? Dan is het laten plaatsen van een tuinafscheiding in veel gevallen de beste oplossing! Met een tuinafscheiding, die gemaakt is van milieuvriendelijk materiaal, kunt u uw tuin in Delfzijl en omgeving op een prachtige manier afbakenen. Bij R.J. Naafs kunnen we u volledig ontzorgen op dit gebied en een prachtige afscheiding voor u plaatsen.

RJ NAAFS

Voordelen tuinafscheiding

Eén van de grootste voordelen van het gebruiken van een tuinafscheiding in Delfzijl en omgeving, is dus dat u voortaan kunt genieten van heerlijke privacy. Het (laten) plaatsen van een tuinafscheiding geeft ook nog eens een extra dimensie aan uw tuin: de uitstraling wordt er een stuk mooier op. Bovendien gebruikt R.J. Naafs voor het maken van uw tuinafscheiding wilgentenen, waardoor meerdere vormen kunnen worden gehanteerd.

HAND GEVLOCHTEN

Wilgentenen in Delfzijl

Het gebruik van wilgentenen bij uw tuinafscheiding in de buurt van Delfzijl kent meerdere voordelen. Zo wordt de tuinafscheiding met wilgentenen door ons volledig met de hand gevlochten. Dat zorgt ervoor dat u verschillende kanten op kunt met betrekking tot de vorm van de tuinafscheiding. Op die manier wordt er altijd een afscheiding geplaatst die perfect past bij de huidige stijl van uw tuin in Delfzijl.

LANGE LEVENSDUUR

Milieuvriendelijke oplossing

Door het gebruik van wilgentenen bij uw tuinafscheiding, draagt u ook nog op een leuke manier bij aan het milieu. Het laten plaatsen van een tuinafscheiding van wilgentenen is namelijk zeer milieuvriendelijk. Dat komt onder meer doordat er bij de bewerking geen chemische impregneermiddelen worden gebruikt. Ook gebruiken wij voor het plaatsen van de tuinafscheiding in de buurt van Delfzijl palen van kastanje hout.

Neem contact op

Advies op maat

Bent u enthousiast geworden over het laten plaatsen van een tuinafscheiding in Groningen en omgeving? Dan helpen we u daar bij R.J. Naafs graag mee verder! Ook voor vragen over deze of één van onze andere diensten, kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht. Neem in dat geval gerust contact op met één van onze medewerkers.

Naar contact
Naar contact