R.J. NAAFS

Tuinonderhoud Groningen


Heeft u een prachtige tuin in Groningen of de omgeving laten aanleggen? Dan is het natuurlijk ook de bedoeling dat uw tuin deze prachtige uitstraling behoudt! Juist daarom is het onderhouden van uw tuin een belangrijke zaak. R.J. Naafs kan u volledig ontzorgen op het gebied van tuinonderhoud in de buurt van Groningen. Zo weet u zeker dat uw schitterende tuin ook echt schitterend blijft!

TUINONDERHOUD

Uw prachtige tuin

Iedereen wil lekker onbezorgd kunnen genieten van een prachtige tuin. Er kunnen natuurlijk verschillende redenen aan ten grondslag liggen waardoor u bijvoorbeeld geen zin of tijd heeft om uw tuin te onderhouden. In dat geval kunt u ons inschakelen. Dankzij de jarenlange ervaring die wij hebben op het gebied van tuinaanleg- en onderhoud, weten we vaak precies hoe we uw tuin dienen te onderhouden.

TUINONDERHOUD

Meerdere oplossingen

Bij R.J. Naafs kunt u terecht voor verschillende diensten op het gebied van tuinonderhoud in Groningen en omgeving. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het bemesten van gazon, het winterklaar of lenteklaar maken van de tuin of reparatie aan het straatwerk. Ook met diensten als onkruidbestrijding, bladruimen in de herfst en snoeiwerk en boomverzorging kunnen we u te allen tijde ondersteunen.

Overige diensten

In Groningen kunt u niet alleen voor het onderhoud van uw tuin bij ons terecht. Ook voor verschillende andere diensten bent u bij ons aan het juiste adres. Zo kunnen we uw complete tuin in Groningen ontwerpen, aanleggen en dus onderhouden. Benieuwd voor welke diensten u allemaal bij ons terecht kunt? Bekijk dan snel eens de volgende pagina’s:

Tuinontwerp

Tuinaanleg

Bestrating

Overkappingen en buitenverblijven

Neem contact op

Advies op maat

Bent u enthousiast geworden over het laten plaatsen van een tuinafscheiding in Groningen en omgeving? Dan helpen we u daar bij R.J. Naafs graag mee verder! Ook voor vragen over deze of één van onze andere diensten, kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht. Neem in dat geval gerust contact op met één van onze medewerkers.

Naar contact