R.J. NAAFS

Tuinafscheiding Groningen

Bent u op zoek naar een prachtige tuinafscheiding voor uw tuin in de buurt van Groningen? Dan hoeft u niet verder te zoeken: bij R.J. Naafs bent u aan het juiste adres! Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van tuinafscheidingen, kunnen we u volledig ontzorgen met betrekking tot uw tuin in Groningen en omgeving.

RJ NAAFS

Voordelen tuinafscheiding

Het laten plaatsen van een tuinafscheiding door R.J. Naafs kent verschillende voordelen. Eén van de voordelen is natuurlijk de privacy die u hiervoor terugkrijgt. Andere voordelen waarvan u profiteert wanneer wij uw tuinafscheiding plaatsen in de buurt van Groningen, zijn onder meer:

  • Een milieuvriendelijke oplossing
  • Met de hand gevlochten
  • Verschillende vormen mogelijk
HAND GEVLOCHTEN

Wilgentenen in Groningen

Bij het realiseren van een tuinafscheiding gebruiken we wilgentenen. Het gebruik van een tuinafscheiding van wilgentenen in Groningen zorgt voor een natuurlijke uitstraling en deze worden door ons met de hand gevlochten. Dat zorgt ervoor dat er veel verschillende vormen mogelijk zijn en u de tuinafscheiding dus perfect kunt laten aanpassen naar de stijl van uw tuin.

LANGE LEVENSDUUR

Milieuvriendelijke oplossing

Het gebruik van wilgentenen staat bekend als een zeer duurzame en milieuvriendelijke oplossing voor het maken van een tuinafscheiding. Buiten dat het dus fraai oogt, draagt u met een tuinafscheiding van wilgentenen in Groningen en omstreken ook nog eens bij aan het milieu. Dit komt onder meer doordat we bij het gebruik van een tuinafscheiding palen plaatsen van kastanje hout. Dit is materiaal zonder bewerking met chemische impregneermiddelen.

VRAGEN & ADVIES

Meer weten over een tuinontwerp op maat?

Wil je advies ontvangen van een van onze experts? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail, dan staan we je graag te woord!

Neem contact op
Naar contact