R.J. NAAFS

Bestrating

Van klein terras, functioneel pad tot een oprit voor zwaar verkeer. Voor het aanleggen van bestrating bent u bij ons aan het juiste adres!

BESTRATING

Onmisbaar

Bestrating is onmisbaar op plekken waar veel gelopen wordt of waarop geparkeerd wordt. Naast functioneel is een pad of oprit ook iets moois om naar te kijken. Het geeft uw tuin de uitstraling die u voor ogen heeft. De materiaalkeuze is hierbij zeer belangrijk. Kiest u voor hoogwaardige keramische tegels, betontegels of toch natuursteen? Al deze materialen vragen een andere techniek en andere verwerking. Dit is tevens afhankelijk van zaken als ondergrond en functie. R.J. Naafs Tuinaanleg & Bestrating helpt u graag met advies  en uitvoeren van bestrating.

BESTRATING

Keramische tegels

De vraag naar keramische tegel neemt toe, en dat is eigenlijk heel logisch. Dit begint met de overtuigende luxe uitstraling in talloze stijlen, van romantisch natuurlijk tot industrieel. Passend bij elk tuinontwerp.  Deze tegels nemen geen water op en daardoor heeft alg en mos een stuk minder kans. Als er dan toch gereinigd moet worden gaat dit makkelijk want er trekt geen vuil de tegel in. Verder verkleuren keramische tegels niet en met de modernste voegmiddelen ontstaat er een prachtige vloer zonder onderhoud!

Projecten

Bekijk hier een selectie van de verschillende projecten die we hebben uitgevoerd:

Neem contact op

Hoe kunnen wij onze groene kracht voor u inzetten?

Graag komen wij (vrijblijvende) kennismaken met uw ideeën. Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Naar contact