R.J. NAAFS

Tuinontwerp Groningen

Bent u van plan om een nieuwe tuin aan te leggen in Groningen en omstreken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij R.J. Naafs Tuinaanleg & Bestrating kunnen we over veel verschillende zaken met u meedenken en u volledig ontzien op het gebied van tuinontwerp- en aanleg in de buurt van Groningen.

KENNISMAKINGSGESPREK

Voorbereiding

Om uw droomtuin te kunnen realiseren, is een gedegen voorbereiding noodzakelijk. Voor we te werk gaan met het ontwerpen van uw tuin in Groningen, plannen we daarom graag een kennismakingsgesprek met u in. Zo kunnen wij achter uw wensen komen en weet u wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot het laten aanleggen van een nieuwe tuin.

3D tuinontwerp

Aan de hand van het kennismakingsgesprek kunnen we voor u een 3D ontwerp maken. Zo krijgt u alvast een helder beeld van hoe uw tuin eruit kan komen te zien. Met een tuinontwerp in 3D komen uw wensen dus al voor de tuin daadwerkelijk wordt aangelegd helemaal tot leven! Zo weet u zeker dat u straks in Groningen kunt genieten van een prachtige, nieuwe tuin!

DIENSTEN

Overige diensten

Na het ontwerpen van uw tuin, komen de volgende fases die ervoor zorgen dat uw droomtuin helemaal gerealiseerd kan worden. Ook dat zijn diensten die we bij R.J. Naafs aanbieden. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor de volgende diensten:

Beplantingsplan

Niet alleen voor een tuinontwerp in Groningen en omstreken kunt u bij R.J. Naafs terecht. Ook voor een beplantingsplan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij het beplanten van een tuin dient u namelijk met meerdere zaken rekening te houden.

De hoeveelheid zon op een bepaalde plek en de soort grond spelen bijvoorbeeld een belangrijke rol. Dat alles is natuurlijk ook afhankelijk van welke planten u precies in uw tuin in de buurt van Groningen terug wilt zien. Ook hierbij ondersteunen wij graag.

CONTACT

Advies op maat

Bent u enthousiast geworden over het ontwerpen van uw nieuwe tuin in de buurt van Groningen? Dat kunnen we ons goed voorstellen! Neem in dat geval gerust contact met ons op, zodat we samen met u kunnen kijken naar de mogelijkheden. Samen met u komen we ongetwijfeld tot uw droomtuin in Groningen en omstreken, zodat u met het mooie weer heerlijk kunt genieten.

Naar contact