R.J. NAAFS

Tuinontwerp Delfzijl

Bent u van plan om uw tuin in Delfzijl en omstreken eens flink onder handen te nemen of dit te laten doen? Dan kunt u voor professionele hulp R.J. Naafs inschakelen! Wij hebben ruime ervaring op het gebied van tuinontwerp in Delfzijl en omgeving. Zo weet u zeker dat u straks de beschikking heeft over een tuin die helemaal voldoet aan uw wensen.

KENNISMAKINGSGESPREK

Voorbereiding

Het op de juiste manier verbouwen van uw tuin valt of staat met de juiste voorbereiding. Bij R.J. Naafs kunnen we u volledig ontzorgen, van aanleg tot het onderhoud van uw tuin. We beginnen echter vaak met een kennismakingsgesprek, zodat we uw wensen en de mogelijkheden samen door kunnen nemen.

3D tuinontwerp

Na het kennismakingsgesprek volgt dan een tuinontwerp. Door middel van een tuinontwerp kunnen we ervoor zorgen dat uw wensen helemaal ‘tot leven’ komen. Op die manier krijgt u al een behoorlijk visueel beeld bij uw toekomstige tuin. Een 3D tuinontwerp zorgt er ook voor dat er nog gemakkelijk dingen kunnen worden aangepast, voor er wordt begonnen met het aanleggen van de tuin.

DIENSTEN

Overige diensten

Bij R.J. Naafs kunnen we u volledig ontzorgen op het gebied van tuinaanleg- en onderhoud in Delfzijl en omstreken. Het begint dus met een 3D ontwerp van uw tuin. Vervolgens kunt u bij ons terecht voor het aanleggen van de tuin en het onderhoud ervan. Verschillende andere diensten die wij aanbieden, zijn:

Beplantingsplan

Behalve voor het ontwerpen van uw tuin in Delfzijl en omstreken, kunt u bij ons ook terecht voor een geheel beplantingsplan. Een beplantingsplan houdt in dat we samen met u kijken naar de mogelijkheden op het gebied van beplanting in uw tuin in de buurt van Delfzijl. Zo kan het door de lichtinval in uw tuin bijvoorbeeld zo zijn dat bepaalde beplanting er wel goed uitkomt en andere niet.

Een beplantingsplan zorgt ervoor dat u nooit voor verrassingen komt te staan op dit gebied. Zo weet u zeker dat uw tuin één mooi geheel wordt én blijft. Door de ervaring op het gebied met beplanting in verschillende tuinen in Delfzijl, kunnen we u hierover altijd voorzien van een advies op maat.

CONTACT

Advies op maat

Bent u enthousiast geworden over het laten ontwerpen van uw tuin in Delfzijl? Dat kunnen we ons goed voorstellen! Neem in dat geval dus gerust contact met ons op. Samen met u kijken we graag naar de mogelijkheden op het gebied van tuinontwerp in Delfzijl. Zo weet u zeker dat u straks jarenlang kunt genieten van een schitterende tuin.

Naar contact