R.J. NAAFS

Tuinontwerp Appingedam

Wanneer u nadenkt over het laten aanleggen van een nieuwe tuin in de buurt van Appingedam, denken we bij R.J. Naafs Tuinaanleg & Bestrating graag met u mee! Door de jaren heen hebben we veel ervaring opgebouwd op het gebied van tuinontwerp in Appingedam en omstreken. Door samen met u te kijken naar de wensen en mogelijkheden van uw tuin in Appingedam, kunnen we uw droomtuin helemaal op maat voor u schetsen én aanleggen.

KENNISMAKINGSGESPREK

Voorbereiding

Voor u een tuin gaat of laat aanleggen, is het belangrijk om over verschillende zaken goed na te denken. De eerste stap bij het realiseren van uw nieuwe droomtuin in de buurt van Appingedam, is het ontwerp ervan. Hoe komt de tuin er straks uit te zien? Kunt u al uw wensen helemaal terug laten komen?

Graag plannen we hiervoor een kennismakingsgesprek met u in. Aan de hand van de informatie uit dat gesprek, kunnen wij een tuinontwerp, welke helemaal is toegespitst op uw wensen, voor u maken. Ook wanneer u zelf nog niet veel ideeën heeft over hoe uw tuin er uit moet komen te zien, helpen we u graag. Samen met u kijken we graag naar de mogelijkheden van een nieuwe tuin bij uw huis in Appingedam en omstreken.

3D tuinontwerp

Bij R.J. Naafs maken we tuinontwerpen in 3D. Dat zorgt ervoor dat uw droomtuin in Appingedam al in de voorbereidingsfase echt een beetje ‘tot leven’ komt. U krijgt dus echt al een beeld van hoe uw tuin eruit zou kunnen komen te zien. Zo ziet u dus ook al snel of de wensen op papier er in de praktijk net zo mooi uit komen te zien.

DIENSTEN

Overige diensten

Naast het ontwerpen van uw tuin, kunt u ook nog voor verschillende van onze andere diensten in Appingedam en omstreken terecht. We kunnen u volledig ontzorgen bij het aanleggen van een nieuwe tuin. Zowel voor het ontwerp- als de aanleg en het onderhoud van uw tuin, bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk bijvoorbeeld eens de volgende diensten:

Beplantingsplan

Naast het ontwerpen van uw tuin, kunt u bij R.J. Naafs ook terecht voor een geheel beplantingsplan in Appingedam en omstreken. Bij het kiezen van de juiste beplanting voor uw tuin, is het namelijk belangrijk om bijvoorbeeld de lichtinval en de soort grond in ogenschouw te nemen. Door onze ervaring met beplanting in meerdere tuinen in de buurt van Appingedam, weten we vaak precies welke soort beplanting het beste in uw tuin past.

CONTACT

Advies op maat

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van tuinontwerp in Appingedam? Neem dan gerust contact met ons op! In een kennismakingsgesprek nemen we graag samen met u de wensen en mogelijkheden door. Zo weet u precies wat er mogelijk is en kunt u in een mum van tijd genieten van een prachtige tuin in de buurt van Appingedam!

Naar contact