R.J. NAAFS

Tuinafscheiding Appingedam

Heb je net een nieuwe tuin laten aanleggen en ben je nog op zoek naar een manier om jouw privacy in Appingedam en omgeving te kunnen waarborgen? Dan is een tuinafscheiding van jouw tuin in Appingedam wellicht een uitstekende oplossing! Met een tuinafscheiding creëer je echt een afbakening tussen uw tuin en die van de buren.

RJ NAAFS

Voordelen tuinafscheiding

Eén van de grote voordelen van het laten plaatsen van een tuinafscheiding is zoals benoemd de extra privacy die u hiermee kunt creëren. Er zijn echter meer voordelen, wanneer u een tuinafscheiding laat plaatsen in uw tuin in Appingedam of de omgeving. Zo zorgt een tuinafscheiding voor een nog mooiere uitstraling van uw tuin. Bovendien kan de tuinafscheiding in meerdere vormen worden geplaatst.

HAND GEVLOCHTEN

Wilgentenen in Appingedam

U kunt bij R.J. Naafs onder meer terecht voor wilgentenen. Wilgentenen zijn perfect geschikt voor een tuinafscheiding. Dat heeft onder meer te maken met het feit dat wilgentenen door ons volledig met de hand worden gevlochten. Zo kunt u in de buurt van Appingedam dus helemaal de tuinafscheiding laten maken die qua vorm perfect bij uw tuin staat.

LANGE LEVENSDUUR

Milieuvriendelijke oplossing

Het gebruik van wilgentenen bij het afscheiden van uw tuin in Appingedam staat bekend als een zeer milieuvriendelijke oplossing. Voor het plaatsen van de wilgentenen gebruiken we bij R.J. Naafs namelijk palen van kastanje hout. Dit is van nature materiaal met een lange levensduur en er vindt hierbij geen bewerking plaats met chemische impregneermiddelen.

Neem contact op

Advies op maat

Bent u enthousiast geworden over het laten plaatsen van een tuinafscheiding in Groningen en omgeving? Dan helpen we u daar bij R.J. Naafs graag mee verder! Ook voor vragen over deze of één van onze andere diensten, kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht. Neem in dat geval gerust contact op met één van onze medewerkers.

Naar contact
Naar contact