R.J. NAAFS

Hovenier Slochteren

Bent u op zoek naar een veelzijdige hovenier Slochteren voor al uw tuinklussen? RJ Naafs Tuinaanleg & Bestrating uit Tjuchem voert verschillende hovenierswerkzaamheden uit voor klanten in onder andere de gemeente Slochteren. Dit doen wij aan de hand van onze groene kracht, de kracht om een duurzame tuin volledig naar wens van de kant te creëren!

R.J. NAAFS

Een veelzijdige hovenier Slochteren

RJ Naafs Tuinaanleg & Bestrating is als hovenier in te schakelen door zowel particulieren als bedrijven in de omgeving van Slochteren. Wij pakken alle soorten klussen met enthousiasme op, of we nu worden gevraagd om een sfeervol bedrijfstuintje of een groot paradijs in de achtertuin te creëren. Wij beschikken over de kennis en ervaring om al uw tuinwensen te realiseren. Dit noemen wij ook wel onze groene kracht.

RJ Naafs Tuinaanleg & Bestrating uit Slochteren is in te schakelen voor het ontwerpen en aanleggen van tuinen, het bestraten van tuinen, opritten of terrassen, het beplanten van tuinen en/of het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden. Wij zijn inderdaad een veelzijdige hovenier.

R.J. NAAFS

Een jonge, maar ambitieuze hovenier Slochteren

RJ Naafs Tuinaanleg & Bestrating werd 12 jaar geleden gevestigd in Tjuchem, in de gemeente Slochteren. Wij zijn een redelijk jong, maar snelgroeiend bedrijf. Dit hebben we te danken aan onze persoonlijke aanpak, creativiteit, kwaliteit en het feit dat we ons aan de gemaakte afspraken houden.

Neem contact op

Advies op maat

Bent u enthousiast geworden over het laten plaatsen van een tuinafscheiding in Groningen en omgeving? Dan helpen we u daar bij R.J. Naafs graag mee verder! Ook voor vragen over deze of één van onze andere diensten, kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht. Neem in dat geval gerust contact op met één van onze medewerkers.

Naar contact
Naar contact