R.J. NAAFS

Hovenier Groningen

Voor een professionele hovenier in Groningen gaat u naar RJ Naafs Tuinaanleg & Bestrating. Dit ambitieuze hoveniersbedrijf is gevestigd in het Groningse Tjuchem en voert sinds 12 jaar hovenierswerkzaamheden uit voor verschillende klanten. Dit doen wij met behulp van onze groene kracht, de kracht om een unieke tuin te creëren die volledig voldoet aan de wensen van de klant.

R.J. NAAFS

Een creatieve hovenier Groningen voor een unieke tuin

RJ Naafs Tuinaanleg & Bestrating uit Groningen is sterk in het maken van een tuinontwerp op basis van de klantvraag en deze naar wens te realiseren. Ongeacht het type tuin waar we mee te maken hebben. Dankzij onze zogenaamde groene kracht zijn wij veelzijdig inzetbaar. Wij zijn dan ook door zowel particulieren als bedrijven in te schakelen.

Wij werken met een team van creatieve, flexibele hoveniers die inspelen op uw behoeften. Wij denken met u mee en geven waar nodig advies. Deze persoonlijke aanpak maakt ons een unieke hovenier, evenals het feit dat wij ons altijd aan de gemaakt afspraken houden. U weet precies wat u kunt verwachten; een droomtuin in Groningen, volledig op maat!

R.J. NAAFS

Dé hovenier voor al uw tuinklussen in Groningen

Naast tuinontwerp, aanleg en onderhoud en bestrating kan hovenier RJ Naafs Tuinaanleg & Bestrating uit Groningen u helpen bij grondwerk, constructiewerkzaamheden, snoeien, bomen vellen, riolering en het plaatsen van tuinhuisjes, tuinafscheidingen, wilgentenen en vlonders. Wij bieden een compleet pakket aan diensten en zijn dan ook een veelzijdige hovenier te noemen.

Neem contact op

Advies op maat

Bent u enthousiast geworden over het laten plaatsen van een tuinafscheiding in Groningen en omgeving? Dan helpen we u daar bij R.J. Naafs graag mee verder! Ook voor vragen over deze of één van onze andere diensten, kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht. Neem in dat geval gerust contact op met één van onze medewerkers.

Naar contact
Naar contact