R.J. NAAFS

Hovenier Delfzijl

Zoek naar hovenier Delfzijl en kom uit bij RJ Naafs Tuinaanleg & Bestrating. Wij beschikken over groene kracht, de kracht om uw ideeën om te zetten in een prachtige tuin op maat! U kunt als particulier of bedrijf uit Delfzijl bij ons terecht.

R.J. NAAFS

Bekwame hovenier Delfzijl met ‘groene kracht’

RJ Naafs Tuinaanleg & Bestrating werkt met een krachtig en succesvol concept: groenekracht! Wij gebruiken onze groene kracht onder andere voor het ontwerpen van nieuwe tuinen, het vakkundig bestraten van tuinen, opritten of terrassen, het beplanten van tuinen of het verzorgen van het onderhoud. Oftewel, als veelzijdig hovenier bieden wij een compleet pakket.

RJ Naafs Tuinaanleg & Bestrating maakt op basis van uw wensen een tuinontwerp inclusief bestrating en beplanting, en realiseren deze volledig naar wens. Wij vinden het dan ook belangrijk altijd te werken met een persoonlijke aanpak en ons te houden aan de afspraken die met u zijn gemaakt. Kortom, als hovenier brengen wij uw ideeën ten uitvoer met behulp van groene kracht.

R.J. NAAFS

Veelzijdige hovenier nabij Delfzijl

RJ Naafs Tuinaanleg & Bestrating werd 12 jaar geleden gevestigd in Tjuchem, vlakbij Delfzijl. Wij zijn een redelijk jong bedrijf, nog steeds volop in ontwikkeling. Ondanks dat bieden we een breed pakket aan diensten. Globaal zijn onze diensten onder te verdelen in:

Heeft u een andere klus voor ons? Wij kunnen u ook helpen bij grondwerk, constructiewerkzaamheden, snoeien, bomen vellen, riolering en het plaatsen van tuinhuisjes, tuinafscheidingen, wilgentenen en vlonders.

Neem contact op

Advies op maat

Bent u enthousiast geworden over het laten plaatsen van een tuinafscheiding in Groningen en omgeving? Dan helpen we u daar bij R.J. Naafs graag mee verder! Ook voor vragen over deze of één van onze andere diensten, kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht. Neem in dat geval gerust contact op met één van onze medewerkers.

Naar contact
Naar contact