R.J. NAAFS

Hovenier Appingedam

RJ Naafs Tuinaanleg & Bestrating is uw hovenier Appingedam en in de wijde omtrek. Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring om uw wensen te vertalen in een prachtige tuin. Deze kennis en ervaring noemen wij ook wel groene kracht. We vertellen u graag meer!

R.J. NAAFS

Hovenier Appingedam werkt met ‘groene kracht’

Zoals gezegd werkt RJ Naafs Tuinaanleg & Bestrating nabij Appingedam met groenekracht, een krachtig en succesvol concept dat bij iedere klus wordt toegepast. Hierin is uw wens altijd ons uitgangspunt.

Onze groene kracht wordt ingezet om een tuin op maat te ontwerpen en aan te leggen, om vakkundige bestrating te realiseren (zowel voor tuin en oprit als op een terras) en voor het verzorgen van het nodige onderhoud. Wij bieden een breed pakket aan diensten, te onderscheiden in tuinontwerp, aanleg en onderhoud en bestrating.

Heeft u een andere klus voor ons? Wij kunnen u ook helpen bij grondwerk, constructiewerkzaamheden, snoeien, bomen vellen, riolering en het plaatsen van tuinhuisjes, tuinafscheidingen, wilgentenen en vlonders.

R.J. NAAFS

De hovenier nabij Appingedam voor een tuin op maat

Zoals hierboven te lezen kan RJ Naafs Tuinaanleg & Bestrating u als hovenier op verschillende manieren helpen. Waar u ons ook voor inschakelt, u kunt altijd rekenen op een persoonlijke aanpak. Wij werken op basis van uw wensen en nemen dan ook de tijd om deze in kaart te brengen. Samen met u maken we een tuinontwerp inclusief een duidelijk plan voor bestrating en beplanting. Vervolgens gaan onze specialisten aan de slag om de perfecte tuin te creëren.

Neem contact op

Advies op maat

Bent u enthousiast geworden over het laten plaatsen van een tuinafscheiding in Groningen en omgeving? Dan helpen we u daar bij R.J. Naafs graag mee verder! Ook voor vragen over deze of één van onze andere diensten, kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht. Neem in dat geval gerust contact op met één van onze medewerkers.

Naar contact
Naar contact