R.J. NAAFS

Bestrating in Groningen

Het (laten) plaatsen van bestrating in Groningen en omstreken heeft twee grote voordelen. Natuurlijk allereerst de functie: bestrating is in veel gevallen onmisbaar. Bijvoorbeeld wanneer u zich door de tuin wilt bewegen of de auto naast het huis wilt kunnen parkeren. Een ander voordeel van het bestraten van uw tuin of oprit is dat het ook een bepaalde uitstraling met zich meebrengt.

RJ Naafs

Uw partner voor bestrating in Groningen

Bent u voor uw tuin in Groningen of omstreken op zoek naar prachtige (sier)bestrating? Dan bent u bij R.J. Naafs aan het juiste adres! Al sinds jaar en dag leggen wij in Groningen in verschillende tuinen bestrating.

Daarbij staan uw wensen natuurlijk voorop. Heeft u al een idee en wilt u dit door een professionele partij laten uitvoeren? Of heeft u juist nog helemaal geen idee? In beide gevallen denken wij graag met u mee!

BESTRATING

Sfeerbepalend

Natuurlijk bepalen de mate van beplanting in de tuin, net als de inrichting van uw tuin in Groningen voor een grote mate de uitstraling. Dat geldt echter net zo goed voor de bestrating van uw tuin. Met de schitterende tegels en bestrating die wij u vanuit ons assortiment kunnen aanbieden, kunt u uw tuin in de buurt van Groningen een prachtige makeover geven.

Andere diensten R.J. Naafs

Naast het laten aanleggen van bestrating, kunt u ook voor verschillende andere diensten met betrekking tot het aanleggen en onderhouden van uw tuin bij ons terecht. Vanaf het laten ontwerpen van uw tuin tot het aanleggen en het onderhoud ervan bent u bij ons aan het juiste adres! Meer informatie? Bekijk dan bijvoorbeeld eens de volgende categorieën:

tuinaanleg groningen

Overkappingen en buitenverblijven

Beplanting en plannen

Beschoeiing en walbekleding

Neem contact op

Advies op maat

Bent u enthousiast geworden over het laten plaatsen van een tuinafscheiding in Groningen en omgeving? Dan helpen we u daar bij R.J. Naafs graag mee verder! Ook voor vragen over deze of één van onze andere diensten, kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht. Neem in dat geval gerust contact op met één van onze medewerkers.

Naar contact
Naar contact