Aanleg en onderhoud

Elke tuin zien we als een nieuwe uitdaging. Ideeën ten uitvoer brengen met behulp van groene kracht. We kunnen na ruim 12 jaar gerust spreken van ervaring. Ervaring in de aanleg van tuinen, zowel nieuw werk als renovatie. Om een tuin te creëren die aan al uw wensen en verwachtingen voldoet is het contact met u als klant van doorslaggevend belang. Alleen door goede samenwerking ontstaat er iets bijzonders. Zo kunnen we elk project met enthousiasme, optimisme en.. groene kracht uitvoeren!

U kunt onze groene kracht  ook gebruiken bij het onderhoud van uw tuin: dit is bij ons in vertrouwde handen. Na aanleg van uw nieuwe tuin zorgen wij dat het gewenste eindbeeld dat u en ons voor ogen stond ook daadwerkelijk wordt bereikt. Maar ook als het om het eenmalig snoeien van een haag of om het even wat voor onderhoudsklus gaat helpen wij u graag.

Ook voor intensief snoeiwerk en bomen vellen kunnen wij u een scherpe aanbieding doen. Wij werken samen met zeer ervaren boomspecialisten die zelfs op de moeilijkste plekken veilig kunnen werken.

btn-offerte